Jouw website updaten of een hele nieuwe site

Een goed vindbare WordPress website laten maken

Ik ontwerp jouw nieuwe dynamische website en zorg er direct voor dat deze goed te vinden is in zoekmachines.

Laat nu jouw nieuwe website maken

Heb jij een nieuwe website nodig die jou nieuwe klanten gaat opleveren? Of is jouw website aan een update toe? Bij Content Matters krijg je precies die website die precies past bij jouw onderneming en uitstraling. Een gebruiksvriendelijke, snelle en goed vindbare website. Die gaat zeker bijdragen aan jouw online doelen.

 • Ontwerpen

  Samen kijken we naar jouw huisstijl en branding en bepalen wat jouw site moet uitstralen

 • Bouwen

  Ik ga aan de slag en presenteer een eerste ontwerp. De leadmagnets worden niet vergeten!

 • Optimaliseren voor SEO

  Jouw website wordt straks direct vindbaar op de zoekwoorden die voor jou gaan scoren

 • Testen

  Jouw nieuwe site gaan we uitvoerige testen voordat we live gaan. Op mobiel en desktop.

 • Promoten

  Als je site klaar is ligt er een plan klaar voor de promotie. Dat moet gevierd worden! 

 • Help & Support

  Altijd hulp en support aanwezig voor jouw vragen. Hiervoor kun je een onderhoudsabonnement afsluiten.

Portfolio websites en webshops

Een greep uit de projecten van het afgelopen jaar

 • Webshop Global Seasons

  Nil Duru Lavoipierre is een echte foodie en heel gepassioneerd kok. Zij bereid vegan en vegetarische afhaalmaaltijden en is ook buurtchef bij Rechtstreex. Haar moeder en oma maken diverse keuken accessoires die Nil in haar webshop verkoopt. Daarnaast organiseert zij diverse kookworkshops en lokale walking tours. 

  Samen werkten we in slechts een aantal weken naar een complete webshop. Nil kan zelf haar producten aanvullen. 

 • Wat zegt Nil over de samenwerking?

  "I worked with Pauline to build up my new website. It was a marathon for me and a backlog task for a long time. And she orchestrated this marathon so well and on time. Pauline does not overwhelm you, on the contrary she calms you down with her humble and professional handling. She also gave tips about marketing and how to grow further. I highly recommend anyone to work with her. She is quite knowledged and punctual!"

 • Webplatform Nour Wellbeing Lifestyle Dahab

  Ik ben heel blij met de kans die Ema mij bood om mee te denken over haar online platform voor Nour Wellbeing Lifestyle in Dahab (mijn favoriete plek). Ema denkt in grote lijnen en haar visie is echt geweldig. Het platform is nog steeds in ontwikkeling. Binnen zijn ook het online booking systeem én de webshop online! We combineren on- en offline. Het is een droom met Ema en haar team te kunnen samenwerken. 

 • Wat zegt Ema over de samenwerking?

  "For someone like myself who has a clear vision of what is required in our digital presence, Pauline is a dream to work with. She is patient and diligent, she not only sees, but feels the business vision and researches & creates til she finds the perfect match. Working with Pauline is like alchemy, we dream and have vision and see makes it happen.
  I would highly recommend Pauline, particularly for those looking for a bespoke digital presence. "

 • Website Huidkliniek Epilennium

  Huidkliniek Epilennium is een zeer goed bekend staande huidkliniek in Maassluis die al 25 jaar mensen helpt met diverse huidproblemen. Het zijn stuk voor stuk hele kundige en vriendelijke huidtherapeuten. Ik hielp Irene al een tijdje met haar online marketing en toen het tijd was voor een nieuwe site, nam ik die kans met twee handen aan. Het was een hele fijne samenwerking met Irene en Dana. 

 • Wat zegt Irene over de samenwerking?

  "Content Matters is zeer betrokken en levert kwaliteit. Pauline reageert snel en is een fijn persoon om mee te werken!"

 • Website ES Training en Coaching

  Eugenie is een echte ondernemer die weet wat ze wil. Daarom was de samenwerking direct heel fijn! Eugenie wilde een aantal "leadmagnets" op haar site en die zijn er natuurlijk in verwerkt. De site weerspiegelt haar sterke persoonlijkheid heel goed!

 • Wat zegt Eugenie over onze samenwerking?

  "Pauline heeft mij geholpen met mijn website en socials. Doordat zij echt de tijd heeft genomen mij te leren kennen kan ze mij oprecht advies op maat geven. Ik ben enorm blij met al haar hulp. Een echte vakvrouw met oog voor detail! Nu werken we samen aan mijn socials en haar tips en tricks sluiten exact aan bij wie ik ben, wat ik wil en wat ik doe:)"

 • Website Expat Mediation

  Mr Esther Koene is een ervaren Legal Divorce Mediator. Esther en ik hadden een echte klik, omdat we allebei lange tijd in het buitenland gewoond hebben. Zij helpt expat stellen op haar zorgvuldige manier met hun vaak ingewikkelde scheiding. Esther wilde een website die warm en zakelijk tegelijk is. En dat is gelukt! 

 • Wat zegt Esther over onze samenwerking?

  "Pauline heeft een prachtige website voor mijn bedrijf Expat Mediation gemaakt, waar ik heel blij mee ben! Ze weet perfect die vragen te stellen die nodig zijn om erachter te komen wat je als klant graag zou wensen en het resultaat is precies -meer boven verwachting :-)- wat ik graag wilde met de website. En Pauline is ook nog eens heel prettig en hartelijk in de omgang. Wat een genoegen om samen met Pauline dit project te doen, heel veel dank!!!"

Gaan we jouw nieuwe website maken?

IS het tijd om door te groeien met jouw onderneming? Laten we een keer vrijblijvend kennismaken. Ik heb veel ervaring in het ontwerpen van websites en heb expertise op het gebied van SEO en online marketing, dus dat is mooi meegenomen! 

Scroll naar boven