online marketing specialist

Over mij

Ik kijk er naar uit met je samen te werken! Neem contact op als je eens wilt sparren over je online vindbaarheid. 

Hoi!

In 2019 ben ik gestart met Content Matters, een SEO en online marketing bureau in Rotterdam. Ik werk graag samen met zelfstandigen en ondernemers die hun bedrijf online beter vindbaar en zichtbaar willen maken. 

Graag help ik jou met het ontwerpen en vindbaar maken van jouw website. 

Pauline

 

Ik kwam voor het eerst in contact met SEO of zoekmachine optimalisatie toen ik als communicatieadviseur werkte voor Hogeschool Rotterdam. Ik ging me er verder in specialiseren in mijn werk als Manager Digital Communicatie bij The British School in The Netherlands. 

Om zichtbaar te worden kun je veel budget uitgeven aan adverteren, maar het is veel spannender om hoger te scoren in zoekmachines door je hele digital footprint te vergroten en om een slimme SEO strategie toe te passen. 

Freelance SEO Specialist

In 2019 kreeg ik de kans om een aantal freelance SEO opdrachten te doen, en toen ging het heel hard.

Momenteel help ik ondernemingen en zzp’ers met hun online vindbaarheid, zodat zij meer bezoekers naar de site krijgen, en meer omzet kunnen genereren.

SEO is eigenlijk een voortdurend kat en muis spel met Google en andere zoekmachines. Toch moet je ALTIJD de websitebezoeker op de eerste plaats zetten.

Omdat de algoritmes vaak veranderen en verbeteren, blijf ik altijd bijleren. Maar dat maakt het ook spannend en uitdagend. 

 

seo specialist rotterdam

Organisch groeien

"Naast Content Matters ben ik een gepassioneerde tuinierder die hoopt ooit echte groene vingers te krijgen. Voor mij bestaat er geen onkruid!

"Daarnaast houd ik erg van reizen en ben ik ook PADI duikinstructeur (MSDT nummer 913637 voor hen die een keer met me willen duiken). Ik leer graag anderen de onderwaterwereld ontdekken. Zelf geniet ik erg van alles wat groeit en bloeit, dus ook onderwater.  

"Dus, als ik niet aan het werk ben achter mijn laptop, dan vind je me vast in mijn tuin. Of onder water.

Meer over mij

 • Eerlijk

  0%
 • Ambitieus

  0%
 • Hard werken

  0%
 • Koffie

  0%
 • Groene vingers

  0%
 • Zelf wijn maken

  0%
 • Duiken!

  0%
 • Favoriete snack

  Rijstwafels met pindakaas

 • Favoriete serie van nu

  La Casa de Papel

 • Beste grap

  What did the buffalo say to his son when he left?  Bison

 • Life hack

  Meditatie

happy planet professionals
Happy Planet Professional

Zo duurzaam mogelijk ondernemen

Sinds 2020 ben ik aangesloten bij het Happy Planet Professionals netwerk. Een club ondernemers die zo duurzaam mogelijk willen ondernemen. 

WHY - Ik geloof in dat we samen de wereld mooier kunnen maken en ik hier een bijdrage aan kan leveren. 

HOW - Ik doe dit door zichtbaarheid te geven aan sociale initiatieven en duurzame ondernemers.

WHAT - Ik bied SEO dienstverlening, zoekmachineoptimalisatie, online marketing advies, 'on the job coaching', en ik maak goed vindbare en converterende websites.

Meer over ons HPP netwerk

Kennis maken?

Stuur een bericht als je een keer wilt praten over online marketing en SEO. Ik kijk er naar uit van je te horen!

SEO uitbesteden? Ik doe het graag voor je!

Optimaliseren van je website hangt af van een aantal factoren. Hoeveel pagina's je hebt, hoe scoort je website op het moment? Een eenmalige optimalisatie, inclusief SEO audit, zoekwoordenonderzoek, en on-page optimalisatie heb je al vanaf € 450 + btw. 

Je ontvangt ook een rapport en een advies en tips zodat je zelf aan de slag kunt. 

Optimalisatie kan binnen een week klaar zijn. Dit is inclusief zoekwoordenonderzoek en het aanpassen van de site. SEO is echter een kwestie van lange adem en volhouden, dus de eerste resultaten kunnen binnen 3 maanden al zichtbaar zijn. 

Dat is op zich een goed idee als je eenmalig wilt investeren in SEO. In dat geval laat mij eerst alles goed zetten op jouw website met de juiste zoekwoorden.

Daarna kan ik jou of een van je medewerkers trainen om de basis bij te houden.

Maar denk er aan SEO is echt een specialisme binnen de online marketing dat toch voortdurend aandacht vereist.

Jouw website online beter vindbaar

Ik help je graag om jouw website beter vindbaar te maken. Dat doe ik door allereerst jouw doelen door te spreken. Vervolgens doe ik een analyse en nulmeting. Dan ga ik aan de slag met het optimaliseren voor zoekmachines / SEO. Daarna kijk ik hoe we het aantal conversies kunnen vergroten. Meer bezoekers moeten wel meer klanten worden!

Digitale nuggets

Je ontvangt maximaal 2 keer per maand een mailtje met de nieuwste trends op digitaal vlak en handige tips. Deze kun je meteen activeren in jouw bedrijf
!
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Direct antwoord op jouw vraag
Hoi 👋🏼 hoe kan ik je helpen?