online vindbaarheid verbeteren met SEO

SEO Specialist Rotterdam

Iedere dag zoeken mensen naar jouw diensten of producten. Maar wat gebeurt er als ze jouw website niet kunnen vinden? Ze vinden de website van de concurrent. En jij verliest omzet. Ik maak jouw website beter vindbaar voor online zoekers. 

Is jouw website online goed vindbaar?

Je betaalt maandelijks veel euros aan advertenties die niet altijd iets opleveren. Je laat je website bijhouden door een stagiaire of een handige student. Je klust regelmatig aan je eigen website terwijl je eigenlijk geen tijd hebt. Bovendien heb je geen kennis van SEO. Als je je eigen bedrijf intypt in Google (en we doen het allemaal) vind je jezelf terug op pagina 36.

Herken jij dit?

 

Dan is het tijd voor een SEO-specialist

Scoor beter in Google dan jouw concurrenten en krijg meer telefoontjes en aanvragen. Besteed je SEO uit aan professionals die altijd up to date zijn met de laatste ontwikkelingen.

Content Matters Rotterdam ondersteunt jouw onderneming. Wij hebben de ervaring en SEO expertise in huis om ervoor te zorgen dat jouw site onder ogen komt van meer potentiele klanten.  

Boost je online vindbaarheid

Er zijn dagelijks honderden mensen online op zoek naar jouw diensten. Het probleem is dat ze je niet goed kunnen vinden. Wij helpen je jouw online vindbaarheid te verbeteren zodat klanten jouw website vinden.

Krijg meer verkeer naar je website

Wist je dat minder dan 1% van de mensen klikt naar de tweede pagina in Google? Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website kan ranken op de eerste pagina voor maximale zichtbaarheid.

Verkoop meer van je product of service

Als je op de eerste pagina van Google staat heb je veel meer kans om jouw dienst of product te verkopen. Jouw zorgen over het vinden van nieuwe klanten verdwijnen. 

Een betrouwbare SEO Specialist in Rotterdam

zoekmachineoptimalisatie

wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Het is het optimaliseren van jouw site voor zoekmachines zoals Google. Een goede SEO strategie bestaat uit verschillende onderdelen. Het resultaat is vaak niet direct te merken, maar op de langere termijn des te beter. Duurzame online groei. En goedkoper dan alleen adverteren.

Zoekmachineoptimalisatie

Herken jij dit?

Je hebt net een mooie nieuwe website laten maken, maar je ziet eigenlijk geen resultaten. Je krijgt niet meer bezoekers en de verkoop valt tegen. Of je hebt een site die al een tijdje meedraait, maar je krijgt steeds minder bezoekers op je site. Jouw site is niet of slecht vindbaar in de zoekmachines. In beide gevallen is zoekmachineoptimalisatie van jouw site nodig.

 

SEO is een traject van lange adem. Het is mogelijk om snel hoger te scoren, maar het bijhouden vergt inzet en consistente aandacht. Maar uiteindelijk werkt deze organische groei betere en is goedkoper dan alleen online adverteren. 

 

Daarom raden wij onze SEO pakketten aan. Wij werken maandelijks aan verbetering van jouw online vindbaarheid. 

 

Een SEO traject bestaat uit verschillende onderdelen. Na analyse en eerste optimalisatie is het van belang om voortdurend hieraan te werken. 

 

Ook kan een uitgekiende content strategie - ook met behulp van sociale netwerken - ervoor zorgen dat je hoger gaat en blijft scoren. 

wat levert het op?

SEO / zoekmachineoptimalisatie
 • Betere vindbaarheid van je website
 • Meer relevante bezoekers
 • Duurzame, organische groei

 

Overtuigd van de waarde van een hogere positie in zoekmachines?

Bekijk onze SEO pakketten. Kies wat bij jouw onderneming past. 

SEO pakketten

SEO Pakket 1

€ 275 / maand + btw

Bouwen

de basis

Website audit

Google Analytics, Search Console

Zoekwoordonderzoek

Top 5 zoekwoorden optimalisatie

On-page SEO

Off-page SEO

GMB optimalisatie

Sitemap aanmaken

Backlink analyse

Concurrentie analyse

Maandelijkse rapportage

 

 

SEO Pakket 2

€ 425 / maand + btw

Bloeien

uitbreiden

Website audit

Google Analytics, Search Console

Zoekwoordonderzoek

Top 10 zoekwoorden optimalisatie

On-page SEO

Off-page SEO

GMB optimalisatie

Sitemap aanmaken

5-10 krachtige backlinks per maand

Concurrentie analyse

Maandelijkse rapportage

1 blog / artikel per maand

Social media marketing

 

 

Meest gekozen

SEO Pakket 3

€ 595 / maand + btw

Oogsten

duurzame groei

Website audit

Google Analytics, Search Console en GMB

Zoekwoordonderzoek

On-page SEO

Off-page SEO

GMB optimalisatie

Sitemap aanmaken

Top 15 zoekwoorden optimalisatie

15 krachtige backlinks per maand

Concurrentie analyse

Maandelijkse rapportage

2-3 blogs / artikelen per maand

Social media marketing

 

 

 

SEO Pakket 4

vanaf € 700 / maand + btw

Ultimate

SEO maatwerk

Wil je meer opties of heb je specifieke wensen? Neem dan contact op voor een pakket op maat.

Vandaag starten met hoger scoren in zoekmachines

Scoor hoger in zoekmachines met jouw website.  Hoe eerder je begint, hoe eerder resultaat.

Wij garanderen dat jouw website binnen 90 dagen beter zichtbaar is. Niet goed, geld terug. Zonder vragen! 

Geen zin in een maandelijks SEO pakket?

Om hoger te scoren in zoekmachines is het essentieel dat je de ranking van jouw website in de gaten blijft houden, links blijft bouwen en voortdurend nieuwe content blijft voegen. 

Mocht je geen pakket willen afsluiten omdat je het bijvoorbeeld zelf wilt gaan doen, kun je kiezen voor een eenmalig optimalisatie.

Eenmalige SEO optimalisatie

vanaf € 450 + btw *

Website SEO audit

Google Analytics & Search Console

Zoekwoordonderzoek

Top 3 zoekwoorden optimalisatie voor jouw website

On-page SEO

Off-page SEO

GMB optimalisatie

Backlink audit

Sitemap aanmaken

Eenmalige rapportage

*(afhankelijk van aantal pagina's van jouw website)

 

 

Wat zeggen klanten?

Shine Pinas

Rise With Shine

Ik vond het heel fijn om met Pauline samen te werken! Heel aardig, klantvriendelijk en meegaand. Het was een fijne samenwerking en kom zeker terug wanneer het weer nodig is. Aanrader!

Hanneke Pasnagel

The Casemanagement Company

Pauline is een prettig en een zeer kundige professional. Zij leeft zich in in de materie ook al staat het ver van haar af. Vervolgens is de output van kwalitatief hoge waarde!

janna kool

Janna Kool

Jannakool.nl

Pauline gaf met degelijk en praktisch advies wat betreft de vindbaarheid van mijn site. Ze begreep mijn wensen goed en gaf ook extra SEO advies. Heel fijn. Een absolute aanrader!

online groeien

you have got this! online marketing content matters rotterdam

onze SEO aanpak

 • Analyse huidige situatie

  We duiken als eerste in de analytics van je website. Hiervoor kijken we naar technische aspecten (laadsnelheid), de content (kwaliteit) en autoriteit van je site. Ook kijken we of er 'dode' links zijn en hoe je pagina's naar elkaar, of naar buiten, linken.  

 • Technisch analyse

  Essentieel onderdeel van optimalisatie is ook de technische SEO. Laadt je site snel genoeg? Zijn er links die 'doodlopen' of links die niet goed werken? 

 • Google Analytics en Search Console

  Opzetten Google Analytics en Google Search Console zijn belangrijke onderdelen voor het meten van de campagne. 

 • Zoekwoordenonderzoek

  We doen gedegen zoekwoordenonderzoek. Hierbij kijken we naar volume en concurrentie. Deze lijsten zijn de basis voor het optimaliseren van je site en sociale kanalen zoals YouTube. 

 • Optimaliseren van jouw site

  Met gebruik van de zoekwoorden gaan we de site optimaliseren. We kijken naar titels, meta descriptions, afbeeldingen, interne links, H1 - H2 enzovoorts.

 • Optimaliseren van de content

  Het trekken van bezoekers naar je site is een, maar om van bezoekers klanten te maken is nog beter. Daarom is optimalisatie van de content een belangrijke volgende stap. Kan een klant makkelijk doorklikken? Is het menu logisch opgebouwd? Zijn de knoppen duidelijk? 

 • Linkbuilding

  Linkbuilding is het bewust creëeren van zgn. backlinks naar jouw website, waardoor jouw site meer authoriteit krijgt voor zoekmachines. 

 • Rapportage & dashboard

  Je ontvang maandelijks een duidelijk dashboard om zelf te zien hoe je vindbaarheid verbetert na de aanpassingen. We geven duidelijk uitleg en kunnen opnieuw bijsturen waar nodig.

Jouw website online beter vindbaar

Zoekmachines zoals Google en Bing spelen een ongelooflijk belangrijke rol in hoe consumenten producten en services vinden en afnemen. Daarom is het van levensbelang voor jouw onderneming om online goed vindbaar te zijn. 

veel gestelde vragen over SEO

zoekmachineoptimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Het is het optimaliseren van jouw site voor zoekmachines zoals Google. Er zijn verschillende strategiën mogelijk. Allemaal leiden ze tot een grotere kans hoger te scoren. Het resultaat is vaak niet direct, maar op de langere termijn beter. En goedkoper dan adverteren!

Dat hangt af van je doel. Wil je op langere termijn beter gevonden worden op een 'organische' manier? Heb je tijd om te investeren in het maken van goede content? Dan is investeren in SEO een goede keuze. 

Wil je snel aandacht voor een bepaalde actie of aanbieding? Dan is een online advertentie in Google misschien handig. Als je stopt met adverteren, ben je niet meer zichtbaar. Online adverteren kan duur zijn op zeer competitieve zoekwoorden. En dus minder geschikt voor kleinere ondernemers met een beperkt budget. 

In ons blog over SEO of SEA kun je alles lezen over de voor- en nadelen van beide. 

Je kunt zelf je website optimaliseren. Het vergt best wat kennis en ervaring en je hebt diverse (betaalde) tools nodig voor een goede analyse. 

Maar het is zeker mogelijk. Als de basis gelegd is, kun je het zelf bijhouden. Wij zorgen voor training en begeleiding indien gewenst. 

Je kunt het ook uit handen geven en laat ons het voor je doen. Wij ontzorgen en onze ervaring bij andere ondernemers zorgt ervoor dat we ook voor jou optimaal kunnen helpen. En dan kun jij je focussen op andere belangrijke zaken. 

100% zeker weten.

Het resultaat is vaak niet direct, maar op de langere termijn beter. En goedkoper dan adverteren!

Zoekmachineoptimalisatie van jouw website kan al vanaf € 450 voor een eenmalige optimalisatie. 

Daarna kun je maandelijks je site door ons laten checken en optimaliseren. Dit is afhankelijk van de grootte van je site en het aantal zoekwoorden waarop je wilt scoren. 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Dat is erg moeilijk voor SEO.

SEO is echt een kwestie van bouwen en volhouden. Daarom hebben we aantrekkelijke pakketten die zeker na een aantal weken / maanden goed en durzaam resultaat gaan opleveren. 

Mocht je echt met jouw site bovenaan willen staan, kunnen we ook een betaalde Google Ads campagne voor je opzetten. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt maximaal 2 keer per maand een mailtje met de nieuwste trends op digitaal vlak en handige tips. Deze kun je meteen activeren in jouw bedrijf
!
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven